Nis

Okulumuz öğrencilerine Miraç Kandili vesilesiyle lokum ikramı yapıldı. Miraç kandilimiz mübarek olsun.

OKULDA MİRAÇ KANDİLİ LOKUM GÜLSUYU

Nis

Okulumuzun sınıf kapıları öğrencilerimize faydalı bilgiler sağlayacak şekilde kaplandı.

ÖZVERİLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN 18 MART HAZIRLIKLARI

Nis

Yazar Ayşe Şengül okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimize yazar olmaya nasıl karar verdiğini ve neler yaptığını anlattı. Kendisine ziyareti için teşekkür ediyoruz.

Nis

TURGAY ARICIOĞLU öğretmenimizin kişisel pul sergisi

Nis

Okulumuz öğretmeni Güzin Erci tarafından 5 Şubat Güvenli internet günü kapsamında okulumuzda  öğrencilerine yönelik pano çalışması yapıldı. Rehber öğretmenimiz Asuman Ak güvenli internet ve interneti nasıl kullanmalıyız konusunda öğrencilerimizi bilgilendirerek konu ile  ilgili hazırladığı broşürleri öğrencilere dağıttı.

Mrt

1. sınıf öğrencilerimiz sorumluluk projesi kapsamında pişmiş yumurtalarını 1 hafta boyunca yanlarında taşıyıp kırmamaya çalıştılar.

Mrt

4. Sınıfların sorumluluk projesi olarak yapmış oldukları kedi evlerinin sergilenmesi sırasında projenin amacına ulaştığını gösteren görüntüler ortaya çıktı.

Mrt

2. Sınıfların sorumluluk projesi olarak öğrenciler ailelerinin almış oldukları minik hediyeleri bir hafta boyunca açmadan yanlarında taşıyacak ve bir haftanın sonunda sınıfta hep birlikte açacaklar

Proje sonuna başarı ile gelen öğrencilerimiz sorumluluk, emanete sahip çıkma, görev bilinci, sabır vb kavramları öğrendiler.

Mrt

Okulumuz 2 B sınıfı öğretmeni Abit Dal öğrencileri ve velileri ile birlikte okuma saati projesini uyguluyor. Çocuklar biz büyüklerinden gördüklerini yaparlar. Anne ve babalarını kitap okuyarak gören öğrencilerimizde okuma bilinci oluşturmak, okuma becerisi kazandırmak için uygulanan proje başarılı sonuçlar elde etti.  Tüm velilerimizin  evde öğrencilerine örnek teşkil etmesi için kitap okuma saatleri düzenlemelerini tavsiye ediyoruz.

Mrt

3. SINIFLARIN SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA KENDİ TASARIMI OLAN KUŞ EVLERİNİ SERGİLEDİLER.

SERGİDEN SONRA ÖĞRENCİLER ÜRETTİKLERİ KUŞ EVLERİNİ KENDİ BELİRLEDİKLERİ YERLERE ASTILAR.

Mrt

4. SINIFLARIN SORUMLULUK PROJESİ İÇİN ÜRETTİKLERİ KENDİ TASARIMLARI OLAN KEDİ EVLERİNİ SERGİLEDİLER.

SERGİDEN SONRA KEDİ EVLERİNİ SOKAKTAKİ KEDİLER İÇİN UYGUN OLAN YERLERE BIRAKTILAR.

Ara

Rukiye Türeyen %98 engelli bir yazar. Üç aylık bebekken geçirdiği havale sonucu menenjit olan ve vücudunun yüzde 98'ini kullanamayacak hale gelen Rukiye Türeyen, kullanabildiği sol elinin işaret parmağıyla 128 sayfalık, "Kanadı Kırık Meleğin Kanadına Takılanlar" isimli bir kitap yazdı. Okulumuz öğretmenleri Rukiye Türeyen'i evinde ziyaret ederek kitabını alarak maddi ve manevi destek olmaya çalıştı.

Ara

3A sınıfı öğrencilerinin  meslekleri tanımasında yardımcı olan misafirlerimiz Kaporta Ustası Özcan Ayvacı´ya ve Diyetisyen Büşra Nur Sarısoy´a teşekkür ederiz.