SAKARYA / ADAPAZARI - Mehmet Nuri İlkokulu

E – Twinning

ADA Kültür Elçisi proje ortağı okulların öğretmen ve öğrencileri tanştı.

Okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri  "Ada Kültür Elçisi" projesiyle E-Twinning'de

eSafety Label Nedir?

eSafety Okul Politikamız

Ock

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ebaya giriş yapabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak nasıl giriş yapacağınız ile ilgili yardım sayfasına ulaşabilirsiniz.

Rehberlik Etkili İletişim Grup Çalışmaları

Elazığ için destek

Elazığdan

Ock

bağlantıya tıklayarak habere ulaşabilirsiniz http://www.eba.gov.tr/haber/1572413894

Dalgalan şanlı bayrağım

Mehmet Nuri İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında quiver uygulaması için bayrak boyadılar.

SAKARYA - Adapazarı Mehmet Nuri İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri Cumhuriyetin ilanının 96.yılında bayrak boyama çalışması yaptı.Quiver isimli web2 aracının hazırladığı fotokopi sayfaları öğrenciler tarafından boyandı.Uygulama telefona indirildi ve boyanan bayrak resminin üzerine tutuldu. Öğrenciler kendi  boyadıkları bayrak resminin 3 boyutlu olduğunu ve dalgalandığını görünce çok şaşırdılar ve sevindiler.

Kas

Mehmet Nuri İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri Avrupa Kod Haftası etkinliklerine katıldık. Ve 21 Ekim tarihinde sertifikalarını aldi.

SAKARYA - Adapazarı Mehmet Nuri İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri 'Teknobirler Okuma Yazma Öğrenirler ' e-Twinning Projesi kapsamında Avrupa Kod Haftasına etkinliklerine katıldılar. Okuma Yazma sürecini  renklendiren kodlama çalışmaları yaptılar. Öğrenilen harf,hece ve kelimeleri kodlayarak hem kodladılar hem ögrendiler.Avrupa Kod Haftası' nın bitiminde de sertifikalarını öğretmenlerinde aldılar. (Tarih: 21-10-2019)

Kas

Mehmet Nuri İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri 'Eğlenceli Okuma Yazma 'e-Twinning Projesi kapsamında ilk okuma yazma çalışmalarına zevkli ve renkli şekiller de devam ediyor.

SAKARYA - Adapazarı İlk okuma yazma oldukça zorlu bir süreçtir. Bu süreci renklendirmek e-Twinning ile mümkün.1/C sınıfı öğrencileri öğrendikleri her yeni seste daha çok egleniyorlar. Yürütülen 'Eğlenceli Okuma Yazma ' projesi ile hem zevkli hem lezzetli çalışmalar yapıyorlar.Öğrenci velileri tarafından yapılan L harfi şeklindeki kurabiye zevkle yenildi ve oyun hamuru ve tuz havuzu materyalleri kullanılarak da L sesi yapıldı. Daha sonra L sesi ile oluşturulan hecelere geçildi. (Tarih: 20-10-2019)

Kas

SAKARYA - Adapazarı Eğitim hayatlarının ilk yılında okuma yazma öğrenimi sürecinde çeşitli e- Twinning projeleri yürüten 1/C sınıfı öğrencileri web 2 araçlarını tanımaya başladılar.'Eğlenceli Okuma Yazma 'e-Twinning Projesi kapsamında afiş ve logo çalışmaları yapan öğrencilerimiz çok güzel tasarımlar ortaya çıkardı. Web2 araçlarından kelime bulutu,wordart, tagul programlarından öğrendikleri sesleri etkileşimli tahtada yazarak çeşitli figürler oluşturmak dersleri daha renkli bir hale getirdi. (Tarih: 20-10-2019)

Kas

Mehmet Nuri İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri "Eğlenceli Okuma Yazma" e-Twinning Projesi etkinlikleri kapsamında tombala oynadılar.

SAKARYA - Adapazarı Mehmet Nuri İlkokulu 1/C sınıfının da ortak olduğu "Eğlenceli Okuma Yazma" e-Twinning Projesi her yeni seste yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor. Birinci grup harfleri bitiren öğrenciler E,L,A,K,İ,N harfleri ile oluşturulan kelimelerle tombala oyunu oynadılar. Etkinlik sonunda öğrenilen ses,hece ve kelimeleri hem tekrar ettiler hem eğlendiler.  (Tarih: 17-10-2019)