SAKARYA / ADAPAZARI - Mehmet Nuri İlkokulu

Mrt

4. SINIFLARIN SORUMLULUK PROJESİ İÇİN ÜRETTİKLERİ KENDİ TASARIMLARI OLAN KEDİ EVLERİNİ SERGİLEDİLER.

SERGİDEN SONRA KEDİ EVLERİNİ SOKAKTAKİ KEDİLER İÇİN UYGUN OLAN YERLERE BIRAKTILAR.

Ara

Rukiye Türeyen %98 engelli bir yazar. Üç aylık bebekken geçirdiği havale sonucu menenjit olan ve vücudunun yüzde 98'ini kullanamayacak hale gelen Rukiye Türeyen, kullanabildiği sol elinin işaret parmağıyla 128 sayfalık, "Kanadı Kırık Meleğin Kanadına Takılanlar" isimli bir kitap yazdı. Okulumuz öğretmenleri Rukiye Türeyen'i evinde ziyaret ederek kitabını alarak maddi ve manevi destek olmaya çalıştı.

Ara

3A sınıfı öğrencilerinin  meslekleri tanımasında yardımcı olan misafirlerimiz Kaporta Ustası Özcan Ayvacı´ya ve Diyetisyen Büşra Nur Sarısoy´a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda "Mevlid-i Nebi" Kutlama Etkinlikleri Düzenlendi.

Ara

Rehber Öğretmenimiz Asuman Hanım´ın yapmış olduğu Etkili İletişim konulu grup çalışmasını tamamlayan öğrencilerimizin sertifikalarını müdürümüz Bekir Avcı taktim etti.

Rehber öğretmenimiz Asuman Hanım´ın  öğrencilere seminerleri

Ara

Çocuk dünyası oyun olan oyundan dünyası ile varlığını, canlıları , nesneleri tanıyan yaşamımızın en büyük projesi olan ÇOCUK..

En sevdiği şey oyun oynamak, en sevdiği şeyi yaparken birlikte yapmak.... Çocuklarımızla birlikte oyun oynayarak onların keyif aldıkları zamanlar geçirip öğrenmelerine katkı sağlamış oluruz.

*iletişim etkileşim

*zamanı yönetebilme

*sabırlı olma

*düzenli olma

*sorumluluk alabilme

*sıkılmak ve problem üretmek yerine üretici olma verimli zaman geçirebilme verimli iş yapabilme

Çocukla birlikte verimli onun keyif aldığı zamanlar geçirebilirseniz ve onun dünyası olan oyunlarına iştirak edebilirseniz bazı şikeyetleri hiç etmeyeceksiniz.

Çocuğunuz hiç sıkılmayacak çünkü geçireceğiniz verimli zamanlar ona rehberlik edecek ve sıkılmak diye bir  kavram ile mücadele etmeyecek, ödevlerini yapmak istemiyor, kitap okumak istemiyor,sabırlı değil,...... bu şikayetlerin zaman içinde değiştiğini farkedeceksiniz.

Çocuk etkili, keyif aldığı ve birlikte olduğu yaşantıları sever, bu yaşantıları çoğaltmak şekillendirmek elimizde. Oyun zamanlarında, ödev zamanlarında, sorumluluk verilmesinde, yardım etmesinde, kitap okumada birlikte planlamalar yaparsanız çocuğun dünyasına girmiş olursunuz...

Rehberlik Servisimizde Rehber Öğretmenimiz Asuman Ak hanım öğrencilerin etkili zamanlar geçirmeleri oyun oynamaları için bir köşe tasarladı.

Öğrencilerimiz birlikte zeka oyunları oynayabiliyor kitap okuyabiliyor keyifli zamanlar geçiriyorlar...

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Asuman Ak tarafından velilerimize Aile içi İletişim ve Önemi ile ilgili seminer düzenlenmiştir.

Semineri hazırlayan öğretmenimiz Asuman Ak ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Asuman Ak ´ ın hazırlamış olduğu broşürler öğrencilerimiz ve  velilerimiz için faydalı bilgiler sunuyor.

Okulumuz rehber öğretmeni Asuman Ak´ın hazırlamış olduğu pano çalışmaları

May

Okulumuz 3A sınıfı Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen tbm eğitim programı kapsamı törenine katıldılar.