Mehmet Nuri İlkokulu

Tepekum Mah.Cengiz Sk. No28 Adapazarı/Sakarya
Vizyon
Araştıran,okuyan,okutan,öğrenen,öğrendiklerini paylaşan,demokratik yeniliklere açık,devletin sosyal,hukuk,laik sistemine ve yapıya bağlı,sürekli gelişmeyi hedefleyen eşdeğer kuruluşlar arasında seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrenmeyi öğreten,gücünü çalışanlarından ve çevresinden alan kendisini sürekli yenileyen,geliştiren azimli ve kararlı bir şekilde çalışarak toplum gözünde yerini almak. Yasaların kurumuza verdiği görev sorumlulukları çerçevesinde birlikte çalışma süreçlerini planlayan,uygulayan,değerlendiren,sürekli değerlendirme ve iyileştirme kültürü içinde yönetilen etik değerler ve toplumsal sorumluklar çerçevesinde çalışan insanların mutluluğunu ve dayanışmasını esas alan bir anlayışla çalışırız.. Halkın yanında yer alan;iyi ve kötü günlerinde dertlerine ortak olan azim ve kararlılığı içindeyiz.
Başarılar
e Twinning Avrupa Kalite Etiketi Ödülü,e Twinning School 2021-2022,e Twinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü,e Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü
BAŞLANGIÇ 13:30 BİTİŞ 17:50
DOĞALGAZLI KALORİFER
Merkezden dolmuş ile 5 dk ya da yürüyerek 15- 20 dk da ulaşılabilir.
İLÇE MERKEZİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
MERKEZ Okul binası yıkıldığı için Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu Binasında Eğitim Öğretime devam etmekteyiz.
Sportif Etkinlikler
Halk Oyunları Kursu,Santraç Kursu,Drama Kursu,Zeka Oyunları Kursu, Geleneksel Çocuk Oyunları,Hentbol,Futbol
Proje Çalışmaları
1.Okullar Hayat Olsun Projesi 2.Eğitimde Motivasyon Ve Katılımcılığı Artırma Projesi 3.Üç Kumbara Projesi 4.Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi 5.İnsan Hakları ve Demokratik Vatandaşlık Eğitimi Projesi 6.e Twinning Projeleri:1)Çılgın Saksılar Zamanı 2)Ada Kültür Elçisi 3)Ada Dede Korkut Hikayeleri Öğreniyor 4)Çevremi Temiz Tutuyorum 5)Kendime Yetiyorum 6)Dalgalan Şanlı Bayrağım 7)Kendi Kitabımı Yazıyorum 8)81 İlde Dalgalan Şanlı Bayrağım 9)Sorumluluk Projeleri:a)Hediyemi Taşıyorum b)Sabrediyorum c)Kendi Düğmemi Dikiyorum ç)Bebeğimi Giydiriyorum d)Kedi Evi, Çevre Dostu Okul Projesi 10)Hayal Kuruyorum Doğayı Koruyorum 10)EKO OKULLAR PROJESİ