Kas

Mehmet Nuri İlkokulu Müdürlüğü 2024–2028 Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde, idarenin geleceğinin şekillendirilmesinde paydaşların katkılarının beklendiği bu çalışmada kurumun mevcut durumuna ve gelecekte öngördüklerine yönelik görüş ve değerlendirmeleri büyük önem taşımaktadır. Ankette yer alan sorular, paydaş analizinde yer alması öngörülen konu başlıklarını içerecek şekilde düzenlenmiştir.

Bu anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, kurumumuzun stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye acık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir. Emek ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.

VELİLER İÇİN AYLIK BÜLTEN: "BİZDEN"

Çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri, pratik bilgilerle aktif şekilde desteklemek amacıyla "BİZDEN" adlı aylık bülten hazırlandı.

May

lgi :  Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünün 22.05.2019 tarihli ve 10093161 sayılı yazısı.

May

2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEHMET NURİ İLKOKULU SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI